Ekologiset puupelletit lämmitykseen Kauhajoelta

Ota yhteyttä

Pelleteillä lämmität luonnollisesti ja ekologisesti

Toimittamamme pelletti on kotimainen, uusiutuva ja hiilineutraali lämpöenergian lähde. Pelletit ovat 100 % puuta ja ne valmistetaan tehtaansa lähialueen puunjalostusteollisuudessa syntyvistä sivutuotteista, kuten sahanpurusta ja höylälastusta. Toimittamamme puupelletti täyttää sekä kaupallisiin että kotitaloussovelluksiin tarkoitettujen luokiteltujen puupellettien laatuvaatimukset laatuluokassa A1.

 

Koska pelletti tuotetaan lähialueiden raaka-aineesta, sen valmistuksen ympäristökuormitus on melko vähäinen. Pelletin poltosta tulevat hiukkaspäästöt ovat myös alhaiset, ja koska pelletti palaa tehokkaasti, jää siitä syntyvän tuhkan määrä hyvin pieneksi. Pelletin käyttö on oikea luonnonystävän lämmitysvalinta!

 

Luonnon lisäksi puupellettien käytöstä hyötyy itse lämmittäjäkin, sillä se on edullinen ja helppokäyttöinen raaka-aine. Pelletistä lasketaan saatavaksi 4,6–5 MW/tn energiaa.

Sopii moniin kohteisiin

Puupelletti soveltuu lähes kaikkiin kiinteistöihin, kuten omakotitaloihin, rivitaloihin, kouluihin, maatalouksiin, teollisuuslaitoksiin ja aluelämpökeskuksiin. Sitä voidaan polttaa pellettipolttimella tai stokerilla.

 

Toimitamme Ylivieskassa tuotettua 8 mm:n puupellettiä 500 kg:n säkeissä tai irtotoimituksena esimerkiksi monien omakotitalojen, rivitalojen ja maatilojen lämmittämiseen. Meiltä löytyy lämmityspellettiä aina varastosta, ja pellettisäkkejä voi noutaa itse toimipisteestämme. Vaihtoehtoisesti voit sopia edullisen ja nopean toimituksen haluamaasi paikkaan, jolloin tuomme pelletit perille omalla kalustollamme.