Urakoitsijakauppaa maanrakennustuotteista moottoripolttoöljyihin Kauhajoella

Kaikki yhteystietomme

Viertola Ky on tehnyt kauppaa yli kolmen vuosikymmenen ajan. Kaikki alkoi vuonna 1982 Kauhajoen Osuuskaupan Nummijärven myymälästä, jossa toiminta alkoi Keskon kauppiaana. Jo alusta saakka mukana ovat olleet tuotteet rauta- ja maatalouspuolelta, mutta tämän lisäksi kauppa oli keskittynyt myös elintarvikkeisiin. Monen mutkan kautta vuonna 2012 K-Extra Jarmo Viertola Ky lopetti elintarvikemyynnin ja toiminta keskitettiin ainoastaan urakoitsijakauppaan rakennusalan puolelle.

Nykyisin yrityksen, Viertola Ky:n valikoimissa onkin kattavasti erilaisia tuotteita urakointiin, kuten maanrakennukseen, salaojitukseen ja viemäröintiin, sekä monipuolinen tuotevalikoima lämmitystuotteita, kuten pellettiä ja lämmityspolttoöljyä. Pitkän kokemuksemme myötä olemme kehittäneet syvän ymmärryksen siitä, mitkä ovat sinulle rakennusalan asiakkaana parhaat ratkaisut. Valitse kokenut kotimainen toimija, ota yhteyttä ja tehdään kauppaa, jolla rakennusyrityksesi voi tehdä parempaa tulosta!

Keskustellaan tarkemmin

Erinomaisen tuotetuntemuksemme myötä saat meiltä aidosti kokonaisvaltaista palvelua. Me välitämme rehellisesti siitä, että sinä onnistut hankkeissasi. Ota siis yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin tarpeistasi rakennushankkeidesi suhteen. Voit kertoa meille yksityiskohtaisesti suunnitelmasi ja me tarjoamme sinulle edullisimman sekä tehokkaimman ratkaisun tarvikkeiden hankinnan suhteen.

Yhteystiedot

Toimintamme kulmakivet

Tuotetietoisuus, Viertola Ky

Tuotetietoisuus

Valikoimamme pitää sisällään suurimman osan rakennustarvikkeista, mitä tulet ikinä tarvitsemaan hankkeissasi ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tietää, mitä tarvitset. Mikäli jotakin ei löydy, me tilaamme sen sinulle. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden vaivattomaan asiointiin.

Kotimaisuus, Viertola Ky

Kotimaisuus

Tuotteemme edustavat parasta laatua, mitä Suomella on tarjota. Kun ostat meiltä, tuet kotimaisia tuottajia ja pääset itse nauttimaan vertaansa vailla olevasta laadusta.

Nopeus, Viertola Ky

Nopeus

Me toimitamme tuotteet sinulle omalla kuljetuskalustollamme ja nopealla aikataululla. Kun tarvikkeiden myynti sekä kuljetus tulevat samalta toimijalta, helpottuu asiointisi entisestään. Toimitamme lähikuntiin päivittäin, mutta viimeistään viikon sisällä tuotteesi on sinulla missä päin Suomea tahansa.