Kattava valikoima tuotteita rakentamiseen Kauhajoelta – pelleteistä kivijalkoihin

Kaikki yhteystietomme

Saat Viertola Ky:ltä kattavan valikoiman huippulaadukkaita tuotteita kaikenlaiseen rakentamiseen. Löydät meiltä muun muassa pelletit sekä voiteluaineet. Katso alta kaikki saatavilla olevat tuotteet ja tutustu niihin tarkemmin klikkaamalla linkkiä. Suuri osa tuotteistamme löytyy heti valmiina toimitettaviksi varastoltamme, ja jos jotakin tuotetta ei löydy, tilaamme sen sinulle nopealla toimituksella.

Toimipisteemme sijaitsee Kauhajoella ja toimitukset ovat saatavilla koko Suomen alueelle. Olemme toimittaneet kotimaisia rakennustarvikkeita työmaille ympäri Suomen jo yli 35 vuoden ajan. Voit myös tulla paikan päälle käymään ja saat tuotteet heti matkaasi!

Infra- ja maanrakentaminen, Viertola Ky

Infra- ja maarakentaminen

Infra- ja maarakentamisella tarkoitamme teknisten perusrakenteiden rakentamista. Suodatinkankaiden käyttöä, putkituksia, ojituksia sekä alituksia sekä erilaisten kaivojen käyttämistä.

Talon perustukset

Perustusrakentaminen

Perustusrakentamisessa talolle luodaan nimensä mukaisesti perustus. Saat meiltä kaikki perustusrakentamiseen tarvittavat tarvikkeet.

Tutustu
Salaojitusputkia

Peltosalaojitus

Peltosalaojitus on viljelyn avaintekijä, ja useinkin välttämätöntä lähes joka pellolla. Toimitamme peltosalaojitukseen niin putket, osat kuin kaivotkin.

Tutustu
Pelletit, Viertola Ky

Puupelletit

Puupelletit ovat edullinen, uusiutuva ja monikäyttöinen polttoaine, jota voidaan käyttää niin kiinteistöjen lämmitykseen kuin voimalaitoksissa lämmöntuotantoon. Tilaa laadukkaat puupelletit meiltä!

Tutustu
Voiteluaineet, Viertola Ky

Voiteluaineet

Kun haluat varmistaa laitteidesi ja koneidesi eliniän, on niiden oikeaoppinen voitelu tärkeää. Valitsemalla oikeat rasvat ja öljyt ennaltaehkäiset laitteiden ongelmia käytön aikana. Saat meiltä voiteluaineet kaikkiin rakentamisen tarpeisiin.

Rakennustarvikkeet, Viertola Ky

Muut tuotteet

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löytynyt yltä listattuna, ei hätää – varastostamme löytyy myös paljon muita tuotteita, joita emme ole tälle sivulle listanneet. Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme. Mikäli tuotetta ei löydy, me tilaamme sen sinulle.

Tutustu